Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Besplatni EU Info dan na šibenskom Veleučilištu

Besplatni EU Info dan na šibenskom Veleučilištu

 

 

Pozivamo Vas na besplatni info dan o mogućnostima koje pružaju EU fondovi za urbana područja „Info dan – EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse“ u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca, konzultantske tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o., poljskog partnera „Stowarzyszenie B4“ i Grada Šibenika, sudionika MINPO-a, Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju pod pokroviteljstvom Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Ambasadi Republike Poljske u Zagrebu.

Šibenski info dan odžrat će se 4. ožujka 2015 u dvorani Solaris Veleučilišta u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga 11 s početkom u 9h.

Sudionike info dana pozdravit će Matija Bumbak, pročelnik za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika.

Poznato je kako je sinonim za kvalitetnu iskorištenost sredstava iz europskih fondova - Poljska. Na primjerima poljske uspješne prakse, koje u naše gradove donose iskusni poljski partneri iz Udruge B4 te predstavnici Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Veleposlanstvu Republike Poljske u Zagrebu, želimo izgraditi svoju EU budućnost. Koncept izlaganja naslonjen je na temu o mogućnostima financiranja do 2020. kroz strukturne i kohezijske fondove uz konkretan primjer poljskog grada čiji razvoj možemo primijeniti i na našim gradovima, gradskim subjektima i poduzetnicima. Prezentacije sadrže sve važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata posebice u turizmu i industriji sredstvima EU kroz natječaje u 2015. godini. Sve glavne informacije sadržane su u pozivnici u prilogu maila.

Za sve kontakte, najave, pozive ili slično, na raspolaganju stoji Anamarija Kaštelan (anamarija.kastelan@uhy.hr) ili telefon 021 612 673.

  Objavljeno: 03.03.2015, 11:59h