Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogat program u Muzeju grada Šibenika

Bogat program u Muzeju grada Šibenika

 

 

 

U utorak 20. ožujka 2018. U Muzeju grada Šibenika s početkom u 19 sati u povodu Međunarodnog dana pripovijedanja Kazalište „Virko“ izvest će predstavu „Tri munjena cara“. Tema ovogodišnjeg dana pripovijedanja je „Mudre budale“.

 

U srijedu, 21. ožujka obilježava se Svjetski dan osoba s Down sindromom i Svjetski dan šuma. Taj dan, s početkom u 16 sati organizira se „Đir po Šubićevcu“. U sklopu đira moći ćete čuti nešto o Dubravki, Zoološkom vrtu, jami, vidikovcu, bunkerima, uz vodstvo arhitekta mr. sci. Gustava Červara. Isti dan, s početkom u 18 sati u Muzeju grada Šibenika članovi Kinokluba Šibenik prikazat će film kojem su tema osobe s Down sindromom. Nakon filma, u 20 sati u atriju stalnog postava dipl. ing. šumarstva Vice Krnčević održat će zanimljivo predavanje „Alepski bor; Heroj, a ne zločinac“.

 

U četvrtak 22. Ožujka s početkom u 19 sati u Muzeju grada Šibenika bit će otvorena izložba „Lica svijeta“. Izložba je nastala u suradnji s uredom UNICEF-a u Republici Hrvatskoj, a povodom Svjetskog dana borbe protiv rasizma. Fotografije ćete moći kupiti, a sva sredstva od prodaje bit će uplaćena UNICEF-u.

 

 

  Objavljeno: 20.03.2018, 12:12h