Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogat raspored za iduća dva dana

Bogat raspored za iduća dva dana

 

 

Danas, 21. siječnjau 18 sati u Knjižnici će biti održano predavanjena temu “Kako provoditi slobodno vrijeme na kvalitetan način”. Predavanje organizira, u okviru projekta “TOČKA – Info-centar za mlade,Udruga mladih “Mladi u EU”.

U 20 sati u sklopu Filmske večeri bit će prikazan američki igrani film Nevada Smith Henryja Hathawaya, iz 1966.

 

U četvrtak 22. siječnja u 10 sati u Knjižnici će biti predstavljen projekt “Studirajmo zajedno”, koji se odnosi na korištenje informatičkih tehnologija za stvaranje uvjeta za ravnopravno uključivanje slijepih i slabovidnih osoba u studijske programe Ekonomskog i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Nositelj projekta je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu, s partnerima, a dobio ga je na međunarodnom natječaju “Integracija skupina u nepovoljnome položaju u redoviti obrazovni sustav” (IPA IV komponenta “Razvoj ljudskih potencijala”, ugovorno tijelo: Agencija za strukovno obrazovanje odraslih – Odjel za financiranje i ugovaranje EU programa). Projekt traje osamnaest mjeseci, od 21. kolovoza 2013. do 21. veljače 2015. Vrijednost mu je 2,2 milijuna kuna (sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda). Predstavljanje organiziraju Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu i Udruga slijepih Županije šibensko-kninske.

 

U 12 satiprof. dr. sc. Ivan Zulim, šef katedre za nanoelektroniku i fotonaponsku pretvorbu Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu, održat će predavanje pod naslovom “Oponašanje prirode”, na kojem će govoriti omodeliranju i simulaciji (oponašanju prirodnih fenomena i pojava) kao metodi znanstvenog istraživanja. Predavanje organizira Šibenska privatna gimnazija s pravom javnosti.

  Objavljeno: 21.01.2015, 10:54h