Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogata srijeda i četvrtak u knjižnici

Bogata srijeda i četvrtak u knjižnici

 

 

U Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića danas, 18. veljače 2015. u 17.30 sati bit će održana tribina o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti pod naslovom “Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu”. Na tribini će biti riječi o glavnim ciljevima i očekivanjima u zaštiti okoliša i o dostupnim sredstvima i programima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a čemu će govoriti zamjenik ministra zaštite okoliša i prirode Hrvoje Dokoza i Mario Klobučar iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Organizatori su Ministarstvo zaštite okoliša i prirode i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

  

U 20 sati u sklopu Filmske večeri bit će prikazan turski igrani film Tri prijatelja (Memduh Ün, 1958., 88 min, žanr: drama/romansa/komedija). To je prvi od triju turskih filmova koji će u Knjižnici biti prikazani u okviru Dana turske kulture u Šibeniku 2015., koje organizira Hrvatsko-turska udruga prijateljstva.

 

 

U četvrtak, 19. veljače od 11.30 do 14.30 sati u Knjižnici će biti predstavljeni programi Europske unije za poduzetništvo: COSME – program Europske unije za poticanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća, “CurioSEAty” projekt, program Erasmus za poduzetnike početnike, Europska poduzetnička mreža – EEN i Horizon 2020, Mala i srednja poduzeća. Predstavljanje organizira Grad Šibenik.

  Objavljeno: 18.02.2015, 11:21h