Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogati kulturni početak kolovoza

Bogati kulturni početak kolovoza

 

 

Kolovoz u Šibeniku započinje bogat kulturnim događanjima.

Danas, 1. kolovoza nastavljaju se projekcije na 3. Međunarodnom festivalu animacije-Supertoon-u. Od 10-13 sati projekcije su u galeriji svetog Krševana, potom će animacije biti prikazivane od 12 -13 u Azimutu – festivalskom centru. Supertoon prikazuje animacijske uratke i u 18 sati u Muzeju. Potom od 21 -22 sata na trgu Ivana Gorana Kovačića, te današnji dan završava projecijama na Banju u vremenu od 21-24 sata. Više o svemu možete saznati na službenoj stranici Supertoona. 1. kolovoza (četvrtak) 20,30 sati.

Osim festivala animacije, nastavlja se i 3. Šibenski plesni festival.  A koje Vam najnovije plesne pokrete donosi ovaj festival saznajte večeras u 21 sat posjetom Trga Republike Hrvatske.

 

I Gradska knjižnica Jurja Šižgorića ne miruje danas. Izložba Otočka priča ulja na platnu Maje Nikolić i akvarela Gojka Nikolića otvara se u 20.30 sati. Izložba se može razgledati do 21. kolovoza.

 

 

Naravno slijedi još jedna u nizu tradicionalnih klapskih večeri. Za sve one koji su željni dalmatinske pisme u sklopu 14. Šibenskih klapskih večeri nastupit će Klapa Mirakul i Klapa Kanela. Početak je u 21. sat. 

  Objavljeno: 01.08.2013, 10:10h