Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogati kulturni program u petak, 18. svibnja

Bogati kulturni program u petak, 18. svibnja

 

 

U petak, 18. svibnja u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić održat će se recitatorsko-glazbeni program “Ljepotom za dobrotu”.  Riječ je o humanitarnoj akciji koju organizira Općina Primošten, a nastupaju Nikolina Mojić, pjesnikinja i recitatorica, i Tea Vidaić, kantautorica. Tea i Nikolina će recitirati i pjevati stihove Ujevića, Cesarića, Parun, Tadijanovića i Matoša. Tom prigodom organizirana je i prodajna izložba slika Dina Devića, a prikupljeni novac ide u humanitarne svrhe. Početak je u 19 sati.

 

Bogati kulturni program nastavlja se u crkvi svetog Frane. U 20 sati na rasporedu je orguljaški koncert na kojem nastupaju Tina Banovac, Leila Basletić, Katarina Bernik i Tihana Strancarić. Organizatori su Muzička akademija u Zagrebu i Orguljaška ljetna škola u Šibeniku.

 

Glazbeni ugođaj nastavlja se u Galeriji svetog Krševana gdje će se održati još jedan koncert u sklopu Svibanjskih glazbenih večeri. S početkom u 20:30 sati nastupit će nastavnici Glazbene škole Ivana Lukačića. Organizatori su Glazbena škola Ivana Lukačića i Galerija svetog Krševana, a pokrovitelj je Grad Šibenik. 

  Objavljeno: 17.05.2012, 08:10h