Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogati program Božićnih čarolija

Bogati program Božićnih čarolija

 

 

U sklopu 22. Božićnih čarolija nastavlja se dječja pekarska radionica u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić. Početak je u 09,30 sati, a danas, 11. 12. sudjeluju djeca iz gradskog vrtića Građa.

 

Potom, danas u 16 sati u Centar  Šubićevac  stiže Djed Božićnjak i bikeri moto kluba "Galeb". Božićne čarolije se nastavljaju u Centru u 17 sati kada će humanitarnu predstavu za sve štićenike izvesti poznati iluzionist Casper.

 

Božićne čarolije nastavljaju se i sutra, 12. prosinca. U Gradskoj će knjižnici tako u 09:30 biti predstavljeni radovi pekarske radionice, te će također biti ukrašena jelka. U ovoj akciji sudjeluju djeca iz vrtića "Osmijeh", "Brat Sunce" i "Građa", a gosti radionice su pjevač Alen Slavica i manekenka Nikolina Rak. Voditeljica je Zdenka Bilušić, a  partnerska tvrtka jest Matkol d.o.o. Organizator je Leon trade d.o.o., a  pokrovitelji Grad Šibenik i Županija šibensko kninska.

 

U subotu,  13. prosinca u Perivoj R. Visianija u 11 sati dolazi Djed Božićnjak s pratnjom.

 

U Osnovnoj će školi Ražine u 17 sati povodom blagdana sv. Luce biti održana lutkarska predstava DND Šibenik "Svugdi je lipo a nigdi ka doma". Predstavu će izvesti DSR "Studio Balans". Ulaz je besplatan.

 

 

 

 

  Objavljeno: 11.12.2014, 09:48h