Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogati program tijekom travnja

Bogati program tijekom travnja

 

 

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku tijekom travnja organizira bogati kulturni program.

Prvi na rasporedu je tako već 09. travnja  u 20 sati, koncert u foajeu kazališta Zvonimira Perkovića na violončelu i Kristine Pešić na klaviru.

Sutra dan, 10. travnja  s početkom  u 20 sati održat će se predstava Škrtičina, Marijane Nole prema J. B. P. Moliere-u.  Redatelj je Zoran Mužić, a igraju Joško Ševo, Mate Gulin, Ivo Perkušić, Franka Klarić, Jakov Bilić, Ana Gruica, Sergej Mioč, Danira Gović, Jasminka Antić, Anđelko Babačić i Jere Svračak.  Karte se mogu kupiti u slobodnoj  prodaji.

Državno natjecanje iz povijesti u organizaciji Gimnazije Antuna Vrančića održat će se 13.04.

Potom 15.04. u 20 sati u kazalištu je na rasporedu predstava Josepa Maria Miro-a i Coromine ARHIMEDOV ZAKON.  Redateljica je  Nenni Delmestre, a Igraju Bojan Brajčić, Oriana Kunčić, Jakov Bilić i Pere Eranović. Karte se mogu kupiti u slobodnoj prodaji, dok će se predstava sutra 16.04. u 12:15 izvesti za učenike Prometno-tehničke i Medicinske škole, a za Gimnaziju i Medicinsku školu istog dana u 18 sati.

U 19.30 sati, 17. travnja Glazbena škola u kazalištu priprema program u vlastitoj produkciji.

Kazalište Kerempuh s predstavom Vladimira Đurđevića NE IGRAJ NA ENGLEZE  gostuje u šibenskom kazalištu 20.04. u 20 sati. Redatelj je Vinko Brešan, a igraju  Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš i Borko Perić.  Predstava je namijenjena  za pretplatnike i slobodnu prodaju.

Za vrtiće i osnovne škole 22.04 u 10 i 11 sati  u kazalištu je na rasporedu predstava Izabele Degorske BAJKA O SREĆI.  Za prijevod i režiju zaslužan je Pero Mioč, dok se za scenografiju, kostime, lutke, maske i rekvizite pobrinula Sara Lovrić Caparin.  Igraju: Anđelko Babačić i Franka Klarić te članovi Dramskog studija.

Istog dana, 22.04. s početkom u 20 sati u kazalištu gostuje Planet Art  sa svojom predstavom  „STILSKE VJEŽBE“. Igraju: Pero Kvrgić i Lela Margiti. Karte se mogu nabaviti u slobodnoj prodaji.

Bajka o sreći za vrtiće i osnovne škole, bit će izvedena i 23. i 24. travnja s početkom u 10 i 11:15 sati.

Mališani koji nisu pogledali Bajku o sreći imat će priliku to učiniti 27. I 28. travnja također u 10 i 11:15 sati. 

  Objavljeno: 31.03.2015, 09:03h