Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogati program u HNK u Šibeniku do kraja siječnja

Bogati program u HNK u Šibeniku do kraja siječnja

 

 

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku do kraja siječnja organizira bogat program. Već sutra, 22. siječnja s početkom u 20 sati na rasporedu je predstava Davora Špišića "ŽENE U CRVENOM", koju izvodi Ludens teatar. Redateljica je Franka Perković, a glume Vera Zima, Dubravka Ostojić, Jelena Hadži – Manev i Lada Bonacci.

 

Potom u petak, 23. siječnja NP Krka u foajeu kazališta organizira izložbu dječjih likovnih radova pod nazivom   "Hotel Medo", Kazališta tvornica lutaka. Početak je u 19 sati.

 

U HNK u Šibeniku 24. siječnja s početkom u 20 sati bit će održan humanitarni koncert za liječenje Branka Grgurinovića.

 

U ponedjeljak, 26. siječnja u 11 sati bit će izvedena predstava za djecu Omera Raka "MALO VELIKO KVRGAVO DRVCE".  Redatelj je Zoran Mužić, a glume Jakov Bilić, Franka Klarić, Dragan Veselić, Anđelko Babačić, Jasminka Antić, Oriana Kunčić, Danira Gović i Mirna Medaković.

 

29. siječnja obilježava se Dan kazališta, a tim povodom u 20 sati bit će izvedena predstava Marijane Nola „Škrtičina“.  Redatelj je  Zoran Mužić, a glume Joško Ševo, Mate Gulin, Ivo Perkušić, Franka Klarić, Jakov Bilić, Ana Gruica, Frane Perišin, Danira Gović, Jasminka Antić, Anđelko Babačić i Jere Svračak.

 

30. siječnja HNK u Šibeniku gostuje u Zadru s predstavom "VELIKI MANEVRI U TIJESNIM ULICAMA".

 

I posljednjeg dana siječnja, u subotu 31.01. u HNK u Šibeniku s početkom u 20 sati koncert će održati  Uraljaški ansambl Sudar percussion i Matej Meštrović.

 

 

 

 

                                      

  Objavljeno: 20.01.2015, 12:12h