Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Bogatta srijeda u knjižnici

Bogatta srijeda u knjižnici

 

 

Bogata kulturna srijeda očekuje nas u knjižnici.  Program, sutra, 20. studenog, počinje seminarom o sustavu učenja NTC (Nikola Tesla centar – Odsjek Mense za darovite), usmjerenom na razvoj kognitivnih sposobnosti djece. Seminar traje od 15 do 19.30 sati.

Seminar će održati dr. Ranko Rajović, specijalist interne medicine, autor NTC sustava učenja,  član Upravnog odbora Mense International i predsjednik Mensina svjetskog Odbora za  darovitu djecu.  Organizator je Udruga “Svijet kvalitete” iz Šibenika.

 

U 18 sati bit će predstavljana pjesnička zbirka Knjiga bijela Aljoše Vukovića, nakladnik je Panda, a knjigu će predstaviti književnik Mladen Bjažić i autor.

 

Program se nastavlja s otvorenjem izložbe u 19 sati. Riječ je o izložbi fotografija Kalama, skalama, butama, u spomen na Milivoja Zenića. Organizator je Fotoklub Šibenik, a izložba traje do 5. prosinca.

 

 

Potom u 20 sati slijedi još jedna u nizu filmskih večeri srijedom. Na rasporedu je projekcija filma Tišina Ingmara Bergmana iz 1963. godine. 

  Objavljeno: 19.11.2013, 08:15h