Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Božićni medenjak i ove godine za najljepše uređeni izlog u staroj gradskoj jezgri

Božićni medenjak i ove godine za najljepše uređeni izlog u staroj gradskoj jezgri

 

 

U sklopu Adventure Šibenik 2021. i ove godine provest će se već tradicionalni nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri, a koji najmaštovitije ukrase svoje izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2021.“ mogu se prijaviti do srijede, 23. prosinca 2021., u TZ grada Šibenika, i to isključivo pismenim putem na e-mail  info@visitsibenik.hr.

Već sedmu godinu zaredom, ovom nagradnom igrom cilj je motivirati trgovce i obrtnike u staroj gradskoj jezgri da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.

Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika organizatora Adventure obići će prijavljene objekte, a vođeni propisanim kriterijima, odlučit će o dobitnicima nagrada.  

Nagrade:

Prva nagrada - Zlatni medenjak - 1.500,00 kuna

Druga nagrada - Srebrni medenjak - 1.000,00 kuna

Treća nagrada - Brončani medenjak - 700,00 kuna

  Objavljeno: 15.12.2021, 13:06h