Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

''Brod knjižara - brod kulture'' u četvrtak stiže u Šibenik

''Brod knjižara - brod kulture'' u četvrtak stiže u Šibenik

 

 

 

U četvrtak 28.07. u okviru svoje 10 turneje  „Brod knjižara – brod kulture“  gostuje u Šibeniku.

Uz najpoznatije hrvatske autore, na Brodu knjižara – Brodu kulture gostovat će i pisci iz Sjedinjenih Američkih Država kao zemlje partnera.

Na palubi Broda kulture bit će održana i predstava za djecu „Velika staklena avantura“ autorica i glumica Martine Cvek i Tine Orlandini, koja počinje u 20.30 sati, radionica kreativnog  pisanja, te kazališna predstava o ženi koja je ostavila neizbrisiv trag i utjecaj na mnoge generacije – Mariji Jurić Zagorki -  „Kakva majka, takva kći“ , autorice Frane Marije Vranković u kojoj glume Mia Krajcar i Mirta Zečević, a režiju potpisuje Jasmin Novljaković. Predstava počinje u 21.30 sati, a na Brodu će se moći kupiti i sve knjige Marije Jurić Zagorke.

Temperaturu će sigurno podići i večernji koncert grupe „Bitanga i princeza“ uz posebnu gošću iznenađenja – Ružu Janjiš ( pobjednicu emisije The Voice). 

U ponudi Master Card  Broda knjižare i partnera – knjižara Kašmir prometa i Dječje knjige,  sudjeluje više od 30 nakladnika iz Hrvatske s gotovo 3000 naslova knjiga po sniženim cijenama. Tu je i Happy Hour za knjige – svakog dana od 18 do 19 sati, koji omogućuje popust za kupnju knjiga i drugih artikala za korisnike Mastercard i Maestro karica.

Misija Master Card Broda knjižare – Broda kulture je širiti i promovirati umjetnost i kulturu, te poticati na književno stvaralaštvo. Kao plutajući festival književnosti i kulture Brod kulture postao je posebna i prepoznatljiva ljetna tradicija na Jadranu.

Uz bogat program Brod će svakako pružiti brojnim posjetiteljima nesvakidašnji književni doživljaj.

  Objavljeno: 26.07.2016, 14:54h