Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Burić se oprostio od mons. Roka Glasnovića: Grad Šibenik je počašćen što ste ponikli i stasali u njegovom okrilju

Burić se oprostio od mons. Roka Glasnovića: Grad Šibenik je počašćen što ste ponikli i stasali u njegovom okrilju

 

 

Gradonačelnik Željko Burić sastao se danas sa mons. Rokom Glasnovićem u povodu njegova ređenja i uvođenja u službu kao imenovanog  biskupa Dubrovačke biskupije koje je najavljeno za subotu,  22. siječnja 2022. godine u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku. Susretu je prisustvovao i mons. Tomislav Rogić, biskup Šibenske biskupije.

Uz prigodni poklon,  gradonačelnik je mons. Glasnoviću poželio da svoje važno poslanje koje mu je povjerio Sveti Otac, obnaša predano, čestito i uzorno, baš onako kako je, kao svećenik, služio šibenskom vjerničkom puku.

„Dubrovačka biskupija Vašim je dolaskom na njezino čelo nagrađena vrsnim pastirom i odanim čovjekom vjere, a grad Šibenik počašćen  što ste ponikli i stasali u njegovom okrilju. Odlazite iz ove sredine, ali, naš don Roko, za nas ostajete dite Šibenika kojim se ponosimo“-   kazao je, uz ostalo, gradonačelnik Burić.

Mons. Roko Glasnović zahvalio je šibenskom gradonačelniku na čestitci i iskazanoj podršci te dodao kako će Šibenik i Šibenska biskupija i dalje ostati u njegovom srcu,  mislima i molitvama.

  Objavljeno: 14.01.2022, 12:27h