Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Cedevita Basket Tour u Šibeniku

Cedevita Basket Tour u Šibeniku

 

 

Tradicionalni turnir održat će se 07.06. od 17 sati ( Trg Pavla Šubića I) – u sjećanje na košarkaškog velikana Dražena Petrovića.

Košarkaška bitka u srcu grada obogaćena spektakularnim show programom dio je  turneje koja će se održati u 16 hrvatskih gradova.

Emocijama i adrenalinom nabijeno košarkaško natjecanje povezano je sa vrhunskim show programom u dinamičnu i zanimljivu cjelinu. Velik broj haklera i košarkaških zaljubljenika i ove će sezone imati priliku pokazati svoje znanje i sudjelovati u košarkaškim uličnim bitkama po sistemu “3 na 3”.

Iznimna brzina, veliki broj preokreta, neizvjesne završnice, emocije i adrenalin koje pruža ovo košarkaško natjecanje bogato su iskustvo za svakog sudionika. Turnir će se igrati u dvije kategorije (U-14 i seniori) na posebnoj košarkaškoj podlozi, a najbolje dvije ekipe  u svakoj kategoriji osvajat će vrijedne nagrade, a seniori će skupljati bodove za poredak regije Jug.

Atraktivan sportski program upotpunit će uvijek zanimljiva natjecanja u tricama i zakucavanjima, a prisutne će u pauzama utakmica zabavljati i spektakularna break dance skupina.

Sve informacije o turneji mogu se naći na internet adresi www.basket-tour.com ili na broju mobitela 091 7642040.

Organizator natjecanja su TZ grada Šibenika i agencija SportART.

  Objavljeno: 05.06.2014, 13:52h