Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Čempresi uskoro preuzimaju održavanje mjesnog groblja na Krapnju

Čempresi uskoro preuzimaju održavanje mjesnog groblja na Krapnju

 

 

Tvrtka za održavanje groblja i pogrebne poslove Čempresi d.o.o  uskoro će preuzeti poslove na održavanju zajedničkog groblja za Krapanj i Brodaricu.

Odlučeno je tako na jutros održanom sastanku između predstavnika Mjesnog odbora Brodarica i Krapanj s Damirom Čapinom, direktorom Čempresi d.o.o. i Josipom Živkovićem, pročelnikom Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Grada Šibenika.

Poslovi održavanja groblja obuhvaćaju poslove: čišćenja groblja, košenje trave i korova na groblju, održavanje i sadnju zelenila i živica i stabala, održavanje staza i ograda na groblju, izrada staza, ograda i drugih objekata na groblju te stručni nadzor nad tim radovima.

Mještani Brodarice i Krapnja, kao i svi korisnici grobnica na groblju na Krapnju bit će pravovremeno obaviješteni od strane predstavnika ovih dvaju mjesnih odbora, kao i putem plakata koje biti izvješeni po mjestima.

Za usluge održavanja groblja korisnici će se na kućnu adresu dobiti uplatnice. Cijene ove usluge će biti usklađene s onim u Šibeniku i ne bi se trebale previše razlikovati. Riječ je o godišnjoj naknadi za odražavanje groblja za grobnice TIP I 117,00  kuna, za grobnice TIP II (sa 3 police) 195,00  kuna, za grobnice TIP III (sa 6 polica) 234,00 kuna, dok će korisnici za zemljane nezidane grobnice na državanje trebati izdvojiti 117,00 kuna.

Cijene i precizniji detalji bit će dogovoreni naknadno na sastanku predstavnika MO Brodarica i MO Krapanj s direktorom Čempresa d.o. o Damirom Čapinom.

Svoj doprinos ovom projektu dat će i Grad Šibenik, koji će za sve pogrebne usluge na Krapanj omogućiti prijevoz broda.

  Objavljeno: 04.01.2012, 00:00h