Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Čestitke i druženje s dobitnikom Nagrade hrvatskog glumišta Jakovom Bilićem

Čestitke i druženje s dobitnikom Nagrade hrvatskog glumišta Jakovom Bilićem

 

 

U foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku danas je održano neformalno druženje s mladim šibenskim glumcem Jakovom Bilićem, dobitnikom Nagrade hrvatskog glumišta za najbolje umjetničko ostvarenje u opereti/mjuziklu za ulogu Đure Bedare u mjuziklu „Matilda“.


Jakovu su danas još jednom na sjajnom uspjehu čestitale njegove kazališne kolege, ali i predstavnici ostalih kulturnih ustanova u gradu Šibeniku kojima su se pridružili zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer, pročelnica UO za društvene djelatnosti Mirjana Žurić i predsjednik Gradskog vijeća Ivica Poljičak.

 

„Ova nagrada veliki je poticaj za Jakova, ali i priznanje dobrog rada Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku i Grada Šibenika.“, istaknuo je uz čestitku zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer.

 

Ravnateljica kazališta Maja Trlaja dodala je kako ovo priznanje nije samo za odličnu ulogu koju je Jakov utjelovio već i nagrada za njegovu dugogodišnju ljubav prema kazalištu i glumi.

 

„Iako je moja nagrada ‘privatna’, ona je produkt dobrih i kvalitetnih stvari koju imamo kao jedna kulturna sredina. Šibenik je napravio mnogo dobrih stvari, pogotovo u posljednjih godinu dana, a to nam može biti samo na ponos.“, kazao je na kraju Jakov Bilić zahvalivši se svima na čestitkama. 

  Objavljeno: 30.11.2016, 13:03h