Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

City sessions bombon su nove Adventurine lokacije!

City sessions bombon su nove Adventurine lokacije!

 

 

Nova glazbena poslastica, ovoga puta pripremana sa šibenskim glazbenicima okupljenim u M.S.A.Q., dugo je krčkala u Adventurinoj kuhinji, a sada, gotova i spremna za posluživanje, predstavit će se na novoj Adventurinoj lokaciji - Trgiću u ulici Jurja Barakovića pod imenom City sessions hosted by M.S.A.Q.!

 

Nešto više o novom Adventurinom glazbenom programu rekao nam je Mate Skračić, glavni i odgovorni za pet različitih glazbenih kombinacija koje će kroz prosinac predstaviti s matičnim bendom: Dok smo s organizatorima Adventure pripremali nastup na Trgiću, rodila se ideja o intimnijem programu neopterećenom žanrovskim odrednicama, bez striktnog trajanja i unaprijed dogovorenih setova, kojemu je imperativ samo kvalitetna svirka koja će biti idealna glazbena pozadina pitoresknog trga šibenske gradske jezgre, adventskoga sajma i još jedan razlog za dobro druženje. Splet naših poznanstava, glazbenih projekata i dugogodišnjih suradnji iznjedrio je ovakav kolažni glazbeni projekt u kojem su Danijela Prpić, Boris Plazibat, Ivo Jerkunica, Toma Cukrov samo neka od imena koja će nam se pridružiti na glazbenim večerima na Trgiću, a pripremamo i nekoliko iznenađenja.

 

Prvi City session hosted by M.S.A.Q. feat. Chuck Boris najavljen je već za ovu subotu, 15.prosinca i donosi nam dašak jazza, soula, bossa nove i evergreena; već u srijedu, 19. prosinca ljuljat ćemo se u ritmovima funka i soula Lift Boyza; u subotu 22. prosinca M.S.A.Q. predstavit će plesnu kombinaciju jazza na trubi i elektronike, odnosno Baba Joju,dok za Badnju večer pripremaju glazbeno iznenađenje koju nisu otkrili ni autorima ovih redaka. City sessions zaključit će ovogodišnju, debitantsku seriju s DAN-CHItriom u četvrtak, 27. prosinca.

 

Podsjećamo, glazbeni program na Trgiću otvaraju u petak, 14. prosinca zbegecani jazzeri iz Scifidelity Orchestra, a prije City sessionsa subotnja popodneva će  trima terminima razveseljavati ekipa iz komičarskog kolektiva Lajnap; 28. prosinca nastupaju mladi i izvrsni rokeri iz BluVinila, dok će u subotu, 29. prosinca novi glazbeni materijal predstaviti Nina Romić. Osim toga, Trgić postaje i mjesto susreta šibenskih DJ-eva koje je okupila uspješna udruga RatCat, a kulminaciju njihovog programa željno očekujemo u novogodišnjoj noći kada nam u goste dolaze poznati susjedi – After Affair i Roof AW kolektiv!        


 

  Objavljeno: 11.12.2018, 13:06h