Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

City sessions ove godine slušamo na Maloj loži

City sessions ove godine slušamo na Maloj loži

 

 

Adventurinu glazbenu priču po narativu M.S.A.Q. prošle smo godine započeli na Trgiću, a nastavljamo je ove godine na Maloj loži. Šibenski glazbenici okupljeni u kvartet na čijem je čelu Mate Skračić i ove godine predstavljaju kolege glazbenike bez kojih bismo teško mogli definirati dobar zvuk, a sve u sklopu programa City sessions hosted by M.S.A.Q.

 

Glavni i odgovorni za ovaj programski koncept, Mate Skračić, za ovaj prosinac složio je tri različite glazbene kombinacije: I ove godine naš glazbeni program donosi kvalitetnu svirku koja nije određena unaprijed dogovorenim setovima i vremenom trajanja, te izlazi iz okvira žanrovskih odrednica.Splet naših poznanstava, glazbenih projekata i dugogodišnjih suradnji iznjedrio je ovakav kolažni glazbeni projekt, u kojem nižemo improvizacije i stvaramo u potpunosti jedinstven program svaku večer. Ako je suditi po prošlogodišnjem odazivu, Šibenčanima se ovaj koncept sviđa i sjajno je što će ove godine na Maloj loži moći uživati i u većem broju.

 

Prvi session pod nazivom M.S.A.Q. Acoustic na rasporedu je u utorak,  17. prosinca kada ćemo na Maloj loži uživati u nešto tišem i intimnijem izdanju šibenskog kvarteta, a sve pred kulisom pitoresknog trga šibenske gradske jezgre.

Program će se nastaviti 23. prosinca Ad hoc beatbox & Looping sessionom, gdje će se M.S.A.Q. pridružiti multi-instumentalist, bubnjar, udaraljkaš, pjevač, producent i glazbeni inovator SURKA. Vođene isključivo blagdanskom atmosferom na Maloj loži, ovi će umjetnici improvizacijama priuštiti poseban i neponovljiv nastup.

Posljednji u nizu glazbenih gostovanja na rasporedu je 27. prosinca kada će trgom zavladati funk i soul Lift Boyza kojima će se na pozornici pridružiti i Dan-Chi trio, te unijeti dozu lounge zvuka svojim pop jazz varijacijama.

 

Podsjećamo, u prosincu nas na Maloj loži očekuju nastupi domaćih, šibenskih snaga te gostiju: 18. prosinca nam stižu Baby Kate & Band, a na sam Badnjak osebujni Bloom. U subotu, 28. prosinca doputovat će nam Aklea Neon, noseći dašak afričkog soul ritma, dok će 30. prosinca na pozornicu stati prva dama hrvatske jazz scene Zdenka Kovačiček sa Greenhouse Blues Bandom. Veliko finale programa na Maloj loži je doček Nove godine uz Kristijana Molnara uz čiji ćemo DJ set uplesati u novo ljeto!

 

 

  Objavljeno: 12.12.2019, 11:10h