Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Članovi Boćarskog kluba Croatia na primanju kod gradonačelnika

Članovi Boćarskog kluba Croatia na primanju kod gradonačelnika

 

 

 

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas članove šibenskog  Boćarskog kluba  Croatia koji su ovogodišnji pobjednici  Kupa Hrvatske, što je ujedno i najveći uspjeh u povijesti Kluba.

Gradonačelnik je članovima ekipe čestitao na postignutom rezultatu te im  poželio  sretne blagdane, osobni i sportski uspjeh u nadolazećoj godini.

„ Grad Šibenik ulaže značajna sredstva u rekonstrukciju sportskih objekata i nastoji biti podrška i profesionalnim i amaterskim sportskim klubovima. Naše tendencije usmjerene su na mlade ljude i njihovo kvalitetnije odrastanje koje uključuje njegovanje zdravih životnih navika, kao pretpostavku svakog sporta. Veseli me vidjeti da mladi ljudi pronalaze svoj interes u različitim disciplinama, također i u boćanju.“ , rekao je gradonačelnik Željko Burić.

 U ime članova Kluba na primanju i čestitkama zahvalio se voditelj Kluba Rajko Žižić, kazavši da Klub djeluje već 15 godina, a  njihova nastojanja i jesu vezana upravo uz  pozitivan angažman i animaciju mladih kao najznačajniju pokretačku snagu društva.

 

  Objavljeno: 29.12.2015, 12:47h