Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Članovi Plivačkog kluba Šibenik na prijemu kod zamjenika gradonačelnika Nikice Penđera

Članovi Plivačkog kluba Šibenik na prijemu kod zamjenika gradonačelnika Nikice Penđera

 

 

 

Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer primio je danas u Uredu gradonačelnika članove Plivačkog kluba Šibenik koji su na završenom Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu postigli izuzetne sportske rezultate te dostojno predstavljali Klub i Grad Šibenik. Plivački klub Šibenik na Prvenstvu Hrvatske osvojio je ukupno 40 medalja. Zamjenik gradonačelnika čestitao je mladim plivačicama i plivačima na njihovom iznimnom uspjehu, a pohvalio je trud i rad njihovih trenera te vodstvo Plivačkog kluba Šibenik.

 

''Čestitam na iznimnim rezultatima koji su važni ne samo za vas već i za grad Šibenik. Vaše zajedništvo i timski rad poticaj su mladim ljudima u Šibeniku da se bave sportom. Želim vam puno uspjeha u budućnosti i daljnjem radu. '', kazao je zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer te poželio sretan put uspješnoj šibenskoj plivačici Luciji Jurković Periša koja sredinom kolovoza odlazi u Sjedinjene Američke Države gdje je ostvarila sportsku stipendiju na Sveučilištu Ohio.

 

''Veselim se novim izazovima u SAD-u, ali Šibenik mi već nedostaje. Ponosna sam i sretna što Plivački klub Šibenik broji sve više članova koji ostvaruju sve zapaženije rezultate.'', istaknula je Lucija Jurković Periša.

 

Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer plivačicama i plivačima, tajnici kluba Daniri Tepić i predsjedniku kluba Marijanu Tepiću na kraju je u ime Grada Šibenika uručio prigodne poklone

  Objavljeno: 03.08.2016, 10:31h