Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Croatian travel festival i još mnogo događanja u Knjižnici do kraja tjedna

Croatian travel festival i još mnogo događanja u Knjižnici do kraja tjedna

 

 

Danas, 7. svibnja 2015. u 19 sati u Knjižnici će biti održano  predavanje “Fantastična trijada pučke imaginacije (mòre, vještice, vukodlaci-vampiri)”. Predavanje organizira Antropop, udruga etnologa i antropologa, a održat će ga Sandra Barešin, mag. etnologije i suvremene talijanske filologije.

U petak, 8. svibnja u 10 sati u prizemlju Knjižnice bit će otvorena izložba dječjih likovnih radova na temu “Katastrofe i snage zaštite i spašavanja”. Organizator izložbe je Državna uprava za zaštitu i spašavanje, Područni ured Šibenik.
U 11 sati u multimedijalnoj dvorani bit će održano, u sklopu manifestacije Croatian Travel Festival, koju organizira Klub putnika,  predavanje “Asante Afrika!”, na kojem će o o svom volontiranju u Africi – pod geslom “Volontirajući pomažemo da svijet bude bolji. Pridruži nam se i ti!” – govoriti novinarka Jadranka Klisović.
U 12 sati bit će održano predavanje “Home Exchange: odaberite destinaciju, zamijenite dom i uživajte besplatno”. 

 

U subotu, 9. svibnja bit će održana, također u sklopu Croatian Travel Festival, dva predavanja:

u 11 sati “Kilometri prijateljstva na putovanjima s Hrvatskim klubom putnika, od Sibira do Južne Amerike”, na kojem će govoriti Ivona Bačelić Grgić i Vilma Stojković,
u 12 sati “Kako jeftino putovati”, na kojem će govoriti Iva Mihalić i Branko Krčmar.

  Objavljeno: 07.05.2015, 10:14h