Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dan otvorenih vrata udruga

Dan otvorenih vrata udruga

 

 

U subotu 27. svibnja 2017. od 11.30 sati održat ce se Dan otvorenih vrata udruga. U domu šibenskih udruga u narančastoj zgradi iznad Banja moći ćete se informirati o aktivnostima brojnih šibenskih udruga, a bit će organiziran i 'Mobility corner' na kojem će se mladi moći informirati o mogućnostima sudjelovanja na programima Europske unije.  Narančasti dan organizira Udruga Mladi u EU.

 

 Predstavit će se Udruga Aurora , Društvo sportske rekreacije Forca, Planinarsko društvo Mihovil, udruge Izvor ljubavi i Kamenčići, Ardura, Šibenska udruga mladih Š.U.M., Udruga slijepih Šibensko-kninske županije i Udruga Mladi u EU.

 

 

Dan otvorenih vrata organizira se u sklopu manifestacije Dana otvorenih vrata udruga Ureda za udruge Vlade RH. Dan otvorenih vrata udruga kao godišnji događaj održava se u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici, te mogućnost da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

  Objavljeno: 25.05.2017, 09:38h