Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Danas započinje bogati vikend program „Nova u Docu“

Danas započinje bogati vikend program „Nova u Docu“

 

 

U subotu šibenske mališane i njihove roditelje pozivamo na predstavu kazališta Virko i Božićne čarolije. Posjetitelji će imati priliku dobiti na dar godišnje ulaznice za NP Krka koje vrijede za cijelo područje Parka i podrazumijevaju neograničen broj posjeta u nadolazećoj  godini.

Subota poslijepodne rezervirana je za DJ-a Nenu, a grupa Small House Brown će se pobrinuti da Šibenik po prvi put osjeti ritam bluesa. U 19:00 sati počinje projekcija filma „Priča o Šibeniku“, koja je nastala kao projekt udruge UNIDEV, kojem je namjera predstaviti šibensku gradsku jezgru kroz različite aktivnosti mladih.

Sve ljubitelje rekreacije pozivamo da se pridruže Maloj Forci i utrci Trendi, u organizaciji Društva sportske rekreacije „Sport za sve“ 08 Forca Šibenik, koja počinje u subotu, u 12 sati na šetnici sv. Ante. Okupljanje sudionika utrke počinje u 11 sati, kada će se dijeliti voda i brojevi, a po svom izboru kretanja, svi sudionici utrke krenut će prema staroj Peškariji. Najbrže sudionike očekuju lijepe nagrade NP Krka, odnosno godišnje ulaznice u Park. Svi sudionici koji završe utrku i stignu do Peškarije automatski ulaze u nagradu igru „Budi u điru“, te postaju potencijalni osvajači automobila Volkswagen up.

U nedjelju 29. prosinca,u jutarnjim satima, zabavite se uz Šibenik Percussion Orchestra „Keepers of the rhythm“, i probudite lijepe uspomene uz gimnazijski disco. Osim toga, šteta bi bilo propustiti jedan od najdugovječnijih šibenskih rock bendova, Čarobnjake, koji se na pozornicu penju u 21:30.

Budite u điru s nama na Peškariji!

  Objavljeno: 27.12.2013, 08:52h