Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dani regionalnog razvoja i EU fondova

Dani regionalnog razvoja i EU fondova

 

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kao središnje tijelo državne uprave nadležno za planiranje, programiranje, provedbu i vrednovanje regionalnih razvojnih programa i projekata održat će  konferenciju o regionalnom razvoju pod nazivom Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“.


Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ održat će se od 4. do 6. listopada 2018. u Šibeniku u Solarisu.


Na konferenciji će biti  predstavljene aktualne politike i razvojni programi čiji je cilj omogućiti ravnomjerni regionalni razvoj svih krajeva Republike Hrvatske kao i mogućnosti financiranja regionalnoga razvoja sredstvima fondova i programa Europske unije. Svečano otvaranje je planirano u petak, 05.listopada, a kao sudionici panela govorit će i ministri Vlade RH.


U četvrtak, 04.listopada s početkom u 18 sati bit će dodijeljene nagrade za najbolji grad 2018.g. na temelju istraživanja koja su provodili portal Gradonacelnik.hr  te agencija Ipsos u suradnji s Hanza Mediom.


Nagrade će se dodijeliti u kategorijama Smart City, Eco City, posebna nagrada za EU fondove, nagrada iz kategorije gospodarstvo, kvaliteta života, te iz kategorije obrazovanje, demografija, mladi i socijalna politika. Grad Šibenik je, zajedno sa Čakovcem, Kaštelima i Požegom finalist kategorije obrazovanje, demografija, mladi i socijalna politika.

  Objavljeno: 03.10.2018, 11:03h