Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dani turske kulture u Šibeniku

Dani turske kulture u Šibeniku

 

 

Sedmodnevna manifestacija počinje večeras  u Muzeju grada Šibenika gdje će,  u 19 sati, biti otvorena izložba 'Piri Reis – kartograf sultana Sulejmana Veličanstvenog'.

U srijedu 12. veljače, u knjižnici Juraj Šižgorić, s početkom u 20 sati, održat će se projekcija turskog filma 'Posljednja postaja oslobođenje'.

U petak, 14. veljače na rasporedu je promocija knjiga turskih književnika koja će u 19 sati također biti održana u knjižnici, a iste večeri u 22 sata u Azimutu će biti organiziran plesni program 'Oriental Dance Night'.

U srijedu, 19. veljače gledatelji će u knjižnici u 20 sati moći pogledati i turski film 'Mommo babaroga'. Za četvrtak, 20. veljače u Muzeju grada Šibenika u 19 sati će početi  arheološka prezentacija 'Brdo zbog kojeg je počela poljoprivreda'.

Ovogodišnji Dani turske kulture završavaju 26. veljače, projekcijom igranog filma 'Viziontele' u knjižnici s početkom u 20 sati. Organizator manifestacije je Hrvatsko-turska udruga prijateljstva iz Zagreba, a pokrovitelji su tursko Veleposlanstvo u Zagrebu, te Šibensko-kninska županija i Grad Šibenik.

  Objavljeno: 06.02.2014, 14:49h