Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dar za dječji osmijeh

Dar za dječji osmijeh

 

 

Gradonačelnik Željko Burić i njegovi zamjenici mr.sc. Danijel Mileta i Nikica Penđer, odazvali su se akciji prikupljanja igračaka za djecu, odnosno obitelji, slabijeg imovinskog statusa, te su u veliku kutiju, koja je od jutros postavljena u Gradskoj knjižnici, ubacili prigodne darove. Kutiju, koja je "otvorena " za sve građane Šibenika, izradili su učenici Srednje strukovne škole u Šibeniku.

"Svi mi kojima su djeca odrasla ili smo boljeg imovinskog statusa, darujmo ili kupimo igračku za obitelji koje to svojoj djeci danas ne mogu priuštiti i pokažimo im kako mislimo na njih. Koliko god  mislimo da živimo u suvremenom svijetu, u uređenom društvu, ipak ne percipiramo dovoljno niti težak ekonomski trenutak, a niti jako ružne sudbine pojedinaca. Dok nisam počeo raditi ovaj posao, nisam niti ja bio svjestan koliko se pojedinci i cijele obitelji nalaze u iznimno teškom ekonomskom trenutku. Ovo je jedna mala gesta upravo prema tim najmlađim članovima obitelji i neka naš dar izmami osmijeh na njihova lica, jer njihov osmijeh će biti dar nama." poručio je gradonačelnik.

Gradonačelniku i zamjenicima su se pridružile i pročelnica za društvene djelatnosti Mirjana Žurić, tajnica Grada Diana Dulibić, pročelnica za prostorno planiranje i zaštitu okoliša Madlena Dulibić i pročelnica Ureda gradonačelnika Ana Gojanović-Rakić.

  Objavljeno: 16.12.2013, 10:25h