Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dječji glazbeni spektakl u Šibenskoj noći

Dječji glazbeni spektakl u Šibenskoj noći

 

 

U subotu, 18. lipnja 2016. u glazbeno-zabavnom programu, koji se već tradicionalno organizira  nakon predstave svečanog otvorenja Međunarodnog dječjeg festivala i vatrometnog spektakla u šibenskoj  luci, ove će godine pjevati  djeca.

U organizaciji Grada Šibenika i udruge „Zlatni mikrofon“  na Trgu Pavla Šubića I. nastupit će djeca iz cijele Hrvatske, koja su postigla zapažen uspjeh u RTL-ovom show programu „Zvjezdice“.

Koncert  počinje u 22.30 sati, a  među ostalima će nastupiti:  Ema Uvalić, Dino i Karla Miklaužić, Tara Šolić, Lana Rubelj, Gita Petrina, Lana Križanac, Ivan Crljen, Antonia Dora Pleško i drugi.

Izvodit će  najpoznatije pjesme iz popularnih dugometražnih crtanih filmova („Frozen“, „Mala sirena“, „Kralj lavova“,  „Pepeljuga“, „U šumi“, „Tvornica igračaka“, „Kung fu panda“, itd.), kao i domaće i svjetske hitove raznih žanrova.

Djeca će biti kostimirana u likove iz crtanih filmova te će, nakon prvog dijela programa, prošetati rivom sa zmajem iz „Kung fu pande“, dugačkim 10 metara.

Glazbeni program u Šibenskoj noći organizirat će i brojni šibenski ugostitelji, a  radno vrijeme će biti produženo do 3 i pol sata u noći.

  Objavljeno: 07.06.2016, 13:38h