Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dječji tjedan u Šibeniku

Dječji tjedan u Šibeniku

 

 

U povodu Dječjeg tjedna, što se ove godine obilježava od 7.-13. listopada, gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Šibenika dr.sc. Ivica Poljičak, primit će predsjednicu Društva naša djeca Šibenik Miru Jušić, prof., te novoizabrane članove Dječjeg gradskog vijeća i Dječju gradonačelnicu Lanu Grbeša. Pored predstavnika DV-a, primanju će nazočiti i učenici Dječjeg foruma pri OŠ Tina Ujevića sa svojom voditeljicom i učiteljicom Loredanom Huljev.

Primanje će se održati u srijedu, 9. listopada u Uredu gradonačelnika Grada Šibenika (Trg palih branitelja Domovinskog rata 1), s početkom u 10,30h.

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća najviše djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva Naša djeca (DND).

Uvijek se održava u prvom punom tjednu listopada i traje sedam dana i zato ove godine počinje u ponedjeljak, 7. listopada 2013. – Međunarodni dan djeteta, a završava u nedjelju, 13. listopada 2013. 

  Objavljeno: 08.10.2013, 15:12h