Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Do 12. srpnja provodi se adulticidno tretiranje komaraca

Do 12. srpnja provodi se adulticidno tretiranje komaraca

 

 

Nastavlja se  adulticidno tretiranje komaraca na području Grada Šibenika koje je započelo u ponedjeljak i obuhvatilo zelene površine na području Crnice. Iz tvrtke As-eko koja obavlja taj posao obavještavaju kako će se danas ulv opremom za zamagljivanje tretirati područje Biogradske ulice od VK Krka prema sjeverozapadu te zelene površine na rivi od križanja s Ulicom Vladimira Nazora do crkve sv. Dominika, kao i Perivoj Roberta Visianija.

Sutra, 4. srpnja 2024. godine,  bit će obuhvaćen dio grada oko zgrade bivše Slobodne plovidbe, zelene površine na križanju Drage i Splitskog prolaza iza kioska te zelene površine kod zgrada na početku Sarajevske ulice. U petak, 5. srpnja 2024. godine,  adulticidno tretiranje komaraca provest će se u Perivoju Luje Maruna te zelena površina između Ulice Vladimira Nazora i poslovnice PBZ-a.

Perivoj Ane Rukavina na rasporedu je u ponedjeljak, 8. srpnja 2024. godine, a dan poslije (utorak, 9. srpnja 2024. godine)  zelene površine uz Ulicu kralja Zvonimira i Poljanu do križanja s Ulicom Bribirskih knezova, odvojak Ulice kralja Zvonimira prema Dječjem vrtiću Građa te zelena površina ispred zgrade gradske uprave Grada Šibenika.

U srijedu, 10. srpnja 2024. godine tretiranje komaraca obuhvatit će zelene površine ispred zgrade Elektre, zgrade suda te duž Vukovarske ulice od skretanja prema bivšem Šipadu do Kauflanda. Obala Jerka Šižgorića na rasporedu je u četvrtak, 11. srpnja 2024. godine, a istočni i zapadni dio Ulice Milice i Turka u petak, 12. srpnja 2024. godine.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, moguće je odstupanje od navedenih termina.

  Objavljeno: 03.07.2024, 13:28h