Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Do petka otvoren Javni natječaj za financiranje programa javnih potreba

Do petka otvoren Javni natječaj za financiranje programa javnih potreba

 

 

Još do petka, 11. ožujka 2022. godine, otvoren je Javni natječaj za financiranje programa/projekata javnih potreba Grada Šibenika za 2022. godinu.

Po prvi put prijave se zaprimaju posredstvom novog online sustava s ciljem jednostavnijeg pristupa podacima te unaprjeđenju i digitalizaciji javne uprave. Za predstavnike udruga održane su i radionice na kojima su se mogli upoznati s funkcioniranjem online sustava.

Kao i ranijih godina, prikupljaju  se prijedlozi programa/projekata udruga i drugih organizacija civilnog društva koji su usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom natječaju, a namijenjeni su zadovoljavanju javnih potreba u područjima kulture, tehničke kulture i udruga civilnog društva Grada Šibenika.

Planirana vrijednost Javnog natječaja je 2.044.000,00 kuna, za što su sredstva osigurana u Proračunu Grada Šibenika za 2022. godinu. Od tog iznosa, za programe iz područja kulture planirano je 1.220.000,00 kuna, za područje tehničke kulture 33.000 kuna, te za područje razvoja civilnog društva 791.000,00 kuna.

Svi uvjeti natječaja kao i propisani obrasci mogu se pronaći  na sljedećoj POVEZNICI.

Adresa za registraciju udruga i drugih organizacija civilnog društva te prijavu programa/projekata je; https://som-natjecaj.eu/authentication/register

 

  Objavljeno: 09.03.2022, 10:38h