Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dobri šibenski običaji: Tradicionalni Uskrsni doručak u ponedjeljak, 10. travnja

Dobri šibenski običaji: Tradicionalni Uskrsni doručak u ponedjeljak, 10. travnja

 

 

Turistička zajednica grada Šibenika, Udruženje obrtnika Šibenik i Grad Šibenik na Uskrsni ponedjeljak, 10. travnja 2023.,  na Trgu Pavla Šubića I (ispred zgrade županijske uprave). organiziraju  tradicionalni  Uskrsni doručak. 

U prigodnom kulturno-umjetničkom programu tom prigodom sudjelovat će  Šibenska narodna glazba, Šibenska gradska straža, Šibenske mažoretkinje, Dječji zbor Cvrčak i Etno igraonica Balarin te klapa Sebenico. Povorka predvođena Šibenskom gradskom stražom krenut će sa Poljane, odnosno Trga kralja Držislava ( ispred Kazališta) u 10.15 sati, a program na Trgu Pavla Šubića I počinje u 10.30 sati.

Za bogati blagdanski stol zaduženi su naši vrijedni ugostitelji iz Udruženja obrtnika Šibenik koji će i ove godine,  uz brojne delicije,  pripremati i već dobro poznatu mega fritaju.

Pozivamo građane Šibenika i goste da nam se pridruže na ovoj tradicionalnoj manifestaciji i uživaju u delicijama blagdanskog stola, uskrsnim običajima i prigodnom kulturno-zabavnom programu.

Ovogodišnji Uskrsni doručak u Šibeniku donosi i jednu posebnu atrakciju u obliku Uskrsnog Oldtimer Promo Toura, koji će se održavati istodobno na šibenskoj rivi. Sudionici dolaze iz različitih dijelova Hrvatske, iz Šibenika, Zadra, Splita, Trilja, Omiša, Dugog Rata i drugih mjesta Dalmacije, Istre te iz kontinentalnog dijela Hrvatske, ali i predstavnici oldtimer klubova iz Slovenije.

 

  Objavljeno: 04.04.2023, 09:39h