Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dodijeljene donacije šibenskim obiteljima i udrugama

Dodijeljene donacije šibenskim obiteljima i udrugama

 

 

Lijepo je kada radni tjedan možemo započeti lijepim, humanitarnim gestama. Upravo jednom takvom razveselili smo jutros u prostorijama Grada Šibenika dvije šibenske obitelji i dvije gradske udruge.

Sedmeročlanim obiteljima Huseljić i Ramić te udrugama „Sveti Antun“ i „Izvor ljubavi“ dodijeljena je tehnička oprema s jahte „Reverie“ koju je, posredstvom NCP Remontnog brodogradilišta Šibenik, Grada Šibenika i gradskog Crvenog križa, donirao kapetan jahte Tomi Holer.

Riječ je o tri LCD televizora, tri DVD playera, te dva računala s pisačima i tintom. Donacije koje će ovim obiteljima s djecom i udrugama koje skrbe o djeci itekako dobro doći, uručili su kapetan Tomi Holer, gradonačelnik dr. Ante Županović i direktorica marketinga i korporativnih komunikacija NCP Remontnog brodogradilišta Šibenik Jana Gaćina.

Gradonačelnik dr. Ante Županović kazao je kako je ovo dobar početak suradnje između Grada i NCP – a na ovakvim akcijama, što je potvrdila i Jana Gaćina kazavši da je politika NCP Remontnog brodogradilišta od početka bila aktivno uključivanje u zajednicu i suradnja.

Dopredsjednica Udruge "Sv. Antun" Alisa Gulin najavila je u ponedjeljak, 4. ožujka i službeno otvaranje prostorija u Plavom neboderu koje je Udruzi na korištenje dodijelio Grad Šibenik.

  Objavljeno: 25.02.2013, 12:22h