Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dodijeljene nagrade najboljim volonterima i organizatorima volontiranja

Dodijeljene nagrade najboljim volonterima i organizatorima volontiranja

 

 

U Šibeniku se u četvrtak po drugi put organizirala dodjela nagrade najboljem volonteru i organizatoru volontiranja.  Izbor se održao u organizaciji Savjeta mladih Grada Šibenika, a o nagrađenima je odlučivalo tročlano povjerenstvo u sastavu: Maja Šintić, udruga “Šum”, Martin Mrša, Udruga “Mladi u EU” i Azra Skorić iz UO za društvene djelatnosti.

 

Nagrade je uručio zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta koji se ovom prigodom zahvalio svim volonterima na predanom radu te im poželio daljnje uspjehe.

 

Nagradu za organizatore volontiranja dobila je Udruga Izvor ljubavi koja ove godine slavi okruglu desetu godišnjicu djelovanja, a nagradu je primila Majda Ivanda, predsjednica šibenske udruge za pomoć djeci s poteškoćama u učenju koja nije krila iznenađenje osvojenom nagradom. Nagradu za volontera godine dobio je mladi Tomislav Junaković iz Konjičkog kluba Kolan, udruge za aktivnosti i terapiju pomoću konja koji kao volonter djeluje u udruzi posljednjih pet godina.

 

 

Osim nagrađenih, sve kandidirane udruge i pojedinci dobili su priznanja, a to su: Konjički klub “Kolan”, Gradska knjižnica “Juraj Šižgorić”, Udruga “Franak”, Oxid, udruga za promicanje glazbene i urbane kulture, te Ivanica Belamarić, Ana Savić, Karmen Bezbradica, Marijana Šarić, Matea Jakelić-Bilić, Anita Perkov-Kalebota, Ana Šimić i Majda Ivanda. 

  Objavljeno: 15.12.2017, 13:07h