Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim poduzetnicima

Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim poduzetnicima

 

 

 

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća  HGK Županijske komore Šibenik danas su uručena priznanja Zlatna plaketa  najuspješnijim poduzetnicima koji djeluju na području županije, za poslovanje u 2014.g. Priznanja su nagrađenima uručili potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Ivan Škorić,  predsjednik ŽK Šibenik Ivo Soža, gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić.

Tvrtka Capax d.o.o. iz Šibenika najuspješnija je u kategoriji malih poduzeća. Zlatnu plaketu članovima uprave uručio je predsjednik ŽK Šibenik Ivo Soža.

 U kategoriji srednjih poduzeća Zlatnu plaketu je dobila tvrtka ZM-VIKOM d.o.o. Šibenik, za najuspješniji rad u ovoj kategoriji tijekom prošle godine. Članu uprave ZM-VIKOM-a  Nevenu Martinecu Zlatnu plaketu je uručio gradonačelnik Željko Burić.

Najuspješnije trgovačko društvo u kategoriji velikih poduzeća je Solaris d.d. iz Šibenika. Predsjedniku Uprave Solarisa Goranu Zriliću plaketu je uručio potpredsjednik HGK Ivan Škorić.

Polazište za izradu kriterija za dodjelu Zlatne plakete su rezultati poduzeća sagledani temeljem uvida i analiza bilance stanja računa, dobiti i gubitaka u prošloj godini.

Svečana sjednica Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Šibenik održana je u Solarisu, a uz predstavnike nagrađenih poduzeća, nazočili su  i brojni gospodarstvenici te predstavnici Grada Šibenika i Šibensko – kninske županije.

  Objavljeno: 28.10.2015, 13:48h