Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Događanja šibenskog kulturnog ljeta potražite na web stranici Šibenik events

Događanja šibenskog kulturnog ljeta potražite na web stranici Šibenik events

 

 

Odsad sva događanja šibenskog kulturnog ljeta možete pronaći na web stranici www.sibenik.events pod motom Šibenik-grad je pozornica, a stranica je izrađena na engleskom i hrvatskom jeziku. Šibenčani, ali i njihovi gosti, tako mogu sva događanja pronaći na jednom mjestu na preglednoj web stranici.

 

Događanja je na web-u zasad stotinjak, a možete pronaći sve detalje o festivalima na Martinskoj, događanjima na tvrđavama Barone i sv. Mihovil, Večerima dalmatinske šansone, Šibenik Dance Festivalu i ostalim eventima, a stranica će se redovno ažurirati. Stranicu je lako pretraživati uz filtar događanja pa evente možete pretraživati po lokaciji, mjesecu i vrsti događanja koja vas zanima.

Osim web stranice na dva jezika, otisnuti su i letci za srpanj i kolovoz s popisom svih događanja. Letci su također dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku, a mogu se pronaći u prostorijama Turističke zajednice, Turističkom informativnom centru, hotelima i ostalim frekventnim mjestima.

 

Naručitelj stranice je Turistička zajednica Grada Šibenika, a za dizajn i realizaciju web stranice i letaka zadužena je uspješna šibenska agencija Median kreativna rješenja.

Šibenik - grad je pozornica moto je grada, a na webu sibenik.events možete pronaći istoimeni video koji je nastao u produkciji Tvrđave kulture u suradnji s Lukom Rukavinom i oduševio sve koji su ga pogledali.

 

  Objavljeno: 05.07.2019, 14:05h