Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Događanja u Gradskoj knjižnici

Događanja u Gradskoj knjižnici

 

 

U četvrtak, 5. svibnja 2016. u 12 sati u Knjižnici će biti predstavljen “Pilot projekt navodnjavanja drvenastih kultura”. Projekt će predstaviti ministar poljoprivrede Davor Romić. Pored župana Gorana Pauka, na prezentaciji će biti i predstavnici Hrvatskih voda, jedinica lokalne samouprave s područja Šibensko-kninske županije, Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Radne grupe za navodnjavanje, Savjetodavne službe i Hrvatske poljoprivredne agencije, te predstavnici medija. Predstavljanje organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Šibensko-kninska županija.

 

U 18 sati u multimedijskoj dvorani Velimir Bešić održat će prezentaciju pod naslovom Moja afganistanska priča, a u 19 sati na prvom katu Knjižnice bit će otvorena izložba Bešićevih fotografija istoga naslova. Izložbu organizira Foto klub Šibenik.

 

 

U 19 sati u multimedijskoj dvorani Siegfried Wittwer, njemački pisac i TV govornik, održat će četvrto predavanje iz ciklusa “Biti sretan može se naučiti”. Predavanja organizira Udruga “Bolji život” iz Splita.

  Objavljeno: 04.05.2016, 12:57h