Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Donacija sportske opreme dvorani Miminac

Donacija sportske opreme dvorani Miminac

 

 

U  sklopu projekta „ Za naš ljepši kvart 2016“ tvrtka Globalna hrana d.o.o. donirala je sportsku opremu koja će biti na raspolaganju korisnicima sportske dvorane Miminac. Tim povodom dvoranu su danas obišli zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer, ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Andrija Španja i v.d. upraviteljica restorana McDonald's u Šibeniku, Josipa Vidaković Mlađen.

„Nakon što smo obnovili najstariju šibensku sportsku dvoranu, veseli nas što su  njezini brojni korisnici, od učenika osnovnih i srednjih škola do članova raznih sportskih kubova, dobili priliku koristiti novu sportsku opremu.“, kazao je ovom prigodom zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer zahvalivši se McDonald'su Hrvatska na donaciji.

Projekt je komentirao i direktor McDonald'sa Hrvatska, Pavel Pavliček istaknuvši koliko je McDonald'su važan doprinos zajednici u kojoj posluje.

„Brojni građani u zajednicama u kojima poslujemo su i dio naše velike obitelji. Smatramo da se obitelji treba i pomagati, a to radimo na mnogo načina, pri čemu je projekt Za naš ljepši kvart jedan od njih. Drago nam je da će i nova sportska oprema razveseliti posjetitelje dvorane Miminac i uljepšati im buduće sportske aktivnosti u njoj.“ naglasio je Pavel Pavliček.

Među doniranom opremom je desetak lopti za gimnastiku, 25  obruča za gimnastiku, 65 strunjača, mreža za odbojku, trampolin, komplet utega, 12 komada diskova i ostalih rekvizita za vježbanje u vrijednosti od 28.216,68 kn.

„Nova oprema bit će od velike koristi za sve naše male sportaše i rekreativce. U obnovljenoj dvorani svi oni s novim rekvizitima vrijedno će vježbati i bilježiti nove sportske uspjehe.“, istaknuo je ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Andrija Španja, dodavši da dvoranu trenutno koristi 500-tinjak učenika osnovnih i srednjih škola te polaznika sportskih aktivnosti u okviru gradskih klubova.

  Objavljeno: 01.12.2016, 12:42h