Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dostava u užoj gradskoj jezgri

Dostava u užoj gradskoj jezgri

 

 

Stara gradska jezgra je pješačka zona u kojoj bez posebnog odobrenja nije dopušteno prometovanje vozilima. Promet vozilima dozvoljen je samo odobrenjem nadležnog upravnog tijela za komunalne djelatnosti i u hitnim intervencijama vozila hitne pomoći, vatrogasnih vozila , vozila MUPa i Gradske čistoće.

Odobrenje za prometovanje pješačkim zonama izdaje se putem koncesije, a u pojedinačnim slučajevima prema odobrenju nadležnog upravnog tijela za komunalne djelatnosti.

Koncesionar je dužan poslove obavljati isključivo s vozilima na električni pogon maksimalne nosivosti do 2 tone. Za obavljanje ovih poslova zabranjuje se upotreba vozila pogonjenih motorom s unutrašnjim sagorijevanjem.

Dozvoljava se prijevoz ogrjevnog drva i građevinskog materijala uz prethodnu dozvolu nadležnog upravnog tijela za komunalne djelatnosti i naplatu takse po zahtjevu.

Dostava prodavaonicama i ugostiteljskim objektima dopuštena je svaki dan od 06,00 do 08,00 sati.

Pretovarna mjesta za opskrbu prodavaonica i ugostiteljskih objekata u Staroj gradskoj jezgri je na Poljani i na Obali dr. Franje Tuđmana. Detaljno uređenje tih lokacija bit će definirano ugovorom o koncesiji.

  Objavljeno: 12.02.2013, 11:29h