Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Drugo izdanje najveće regionalne gastronomske konferencije - Chef's Stage

Drugo izdanje najveće regionalne gastronomske konferencije - Chef's Stage

 

 

 Drugo izdanje najveće regionalne gastronomske konferencije Chefs’ Stage  održat će se 18. i 19. ožujka u Šibeniku. U dva dana kongresa sudionici će moći sudjelovati u preko petnaest panel diskusija i radionica koji će se temama poput “Kako privući i zadržati mlade talente”, “Fine dining & hotelska industrija”, “Menu održivosti” i “Heritage kokteli”, baviti aktualnim pitanjima ugostiteljske industrije.

 

 

Osim predavanja, sudionike čekaju i masterclassovi koje će držati vrhunski znalci. Nestvarna ljepota Nacionalnog parka Krka postat će savršena kulisa za čak dva masterclassa – “Baklava” u kojem će sudjelovati Maksut Askar, Miro Uskoković i Tea Mamut te “Manastir Trout powered by Mercedes Benz” u kojem će sudjelovati Angelos Lantos, Ivan Erak i Vanja Puškar.


Uz masterclassove na NP Krka, najavljena su dva s temom “Mussels powered by The Botanist” na kojem sudjeluju David Skoko, Anthony Genovese, Julija Jakšić i Jakov Ujaković i “Daily catch powered by Romerquelle” na kojem će sudjelovati Eric Kragh Vildgaard, Ante Božikov, Jurica Obrol, Sakai Fumiko i Damir Tomljanović, a koji će se održati na brodu koji plovi po šibenskom arhipelagu.


Uz edukativne aktivnosti ovogodišnji Chefs’ Stage nadmašio je sva očekivanja ponudom gala večera. Uz jedinstvene menue večere će oduzimati dah i ambijentom. Osim u poznatom Pelegrini restoranu, večere će se održati u HNK Šibenik i Galerija svetog Krševana.

 


Idejni začetnik i organizator Chefs' Stagea je Rudolf Štefan, vlasnik restorana Pelegrini. Više informacija o ovoj manifestaciji možete pronaći OVDJE. 

  Objavljeno: 14.03.2019, 09:00h