Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Državno prvenstvo frizera i kozmetičara 2012.

Državno prvenstvo frizera i kozmetičara 2012.

 

 

Državno prvenstvo frizera i kozmetičara 2012. održat će se u hotelskom naselju Solaris, 17. lipnja 2012. godine u organizaciji Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore. Natjecateljske kategorije, pravila natjecanja, propozicije, kao i način suđenja u skladu su sa propisima Svjetske frizerske organizacije OMC-a (ORGANISATION MONDIALE COIFFURE).

Na natjecanje su pozvani frizeri, kozmetičari, djelatnici u salonima, umjetnici, učenici, škole, zaljubljenici u estetiku, svi koji žele doživjeti novo iskustvo i svjedočiti umijećima naših natjecatelja. Svi natjecatelji, ovisno o plasmanu na državnom prvenstvu, imaju mogućnosti postati dio Internacionalnog tima Ceha frizera i kozmetičara, te na taj način nastupati na međunarodnim natjecanjima u organizaciji OMC-a, Europskim prvenstvima, Svjetskom individualnom i ekipnom prvenstvu.

Prvo sljedeće natjecanje na kojem će nastupiti Internacionalni tim Ceha frizera i kozmetičara je Svjetsko prvenstvo koje se održava u Milanu od 6. do 8. listopada 2012.

OMC je najveća svjetska organizacija koja promovira ljepotu, sa više od 60 zemlja članica i preko 1.000,000 salona. Cilj OMC-a je promovirati edukacijske i natjecateljske programe za kosu, nokte i estetiku.

Domaćin ovogodišnjeg događanja frizera i kozmetičara je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije.

  Objavljeno: 04.06.2012, 08:20h