Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Duboka meditacija

Duboka meditacija

 

 

Večeras s početkom u 18 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića bit će predstavljena knjiga Duboka meditacija : liječenje zvukom Swamija Urgaye i Kristine Babić.  Nakladnik je Park Božanske energije iz Zagreba. Knjigu će predstaviti Leonardo Gospodnetić i Ivo Lise.

Park Božanske Energije je spiritualna i socijalna organizacija univerzalne ljubavi, suosjećanja i mira. Njegova Svetost Šri Šivakumar Swamiji i Swami Urgaya su osnovali Park Božanske Energije s ciljem da se omogući svakom pojedincu da razvije svoj mentalni potencijal i živi život slobodan od patnje. Park Božanske Energije ima opširne programe koje sprovodi u cijelom svijetu.

Meditacija ima velike blagodati na sreću i uspjeh pojedinca, ali malo tko zna kako ona zaista djeluje i što je uopće meditacija. "Duboka meditacija" je knjiga u kojoj je koncizno objašnjena tajna i snaga zvuka i utjecaj zvuka na okolinu i pojedinca. U knjizi je opisan proces i svrha meditacije na mantru, eliminacija stresa i napetosti u čovjeku, kako grupna meditacija djeluje na kolektivnu svijest, znanost mantra joge, stanja svijesti, fizička i suptilna struktura čovjeka i još mnogo toga. Ova meditativna knjiga je prvi korak u upoznavanju s vrijednošću meditacije u životu.

  Objavljeno: 27.01.2012, 00:00h