Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dvadesetak dana prije roka za sav se promet otvorena Ulica Velimira Škorpika

Dvadesetak dana prije roka za sav se promet otvorena Ulica Velimira Škorpika

 

 

Od četvrtka, 23. travnja za sav promet otvorena je Ulica Velimira Škorpika. Njom se opet može prometovati od Vidika preko Mandaline prema Zablaću ili prema trgovačkim centrima, kao i u suprotnom smjeru.

Tijekom radova na ovoj dionici izgrađen je tlačni cjevovod od crpne stanice Mandalina do Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Radovi na crpnoj stanici se dalje nastavljaju, ali oni neće utjecati na redovito odvijanje prometa. Na pojedinim dijelovima dionice zamijenjene su vodovodne i kanalizacijske cijevi i postavljene nove električne i telekom instalacije. Osim radova na izmjeni instalacija izvršeno je niveliranje ulice kako bi se poboljšala odvodnja oborinskih voda na cesti i rotoru za vrijeme većih kiša. 

 

 

Radovi koji su na dionici od mandalinskog rotora do ulaza u Remontno brodogradilište započeli 3. prosinca prošle godine trebali su završiti tijekom svibnja, ali su zbog povoljnih vremenskih uvjeta i angažmana izvođača, tvrtke Sarađen završeni dvadesetak dana prije najavljenih rokova.

 

Zahvaljujemo građanima na strpljenju, a za sljedeće dane najavljujemo još dobrih vijesti vezanih za završetke radova na pojedinim dionicama. 

 

  Objavljeno: 24.04.2020, 09:00h