Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dvodnevna radionica „Suradnja Grada Šibenika sa civilnim sektorom u kulturi“

Dvodnevna radionica „Suradnja Grada Šibenika sa civilnim sektorom u kulturi“

 

 

Održavanjem dvodnevne radionice na temu „Suradnja Grada Šibenika sa civilnim sektorom u kulturi“ nastavlja se provođenje aktivnosti u sklopu projekta KREativna ŠIbenska Mreža Integriranog kulturnog Razvoja.

 

Radionica će se održati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića, 11. i 12. veljače 2019. godine, s početkom u 10 sati, oba dana.

 

Tijekom radionice djelatnici Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika informirat će postojeće Udruge o mogućnosti prijave na objavljeni Javni poziv za financiranje javnih potreba Grada Šibenika za 2019. godinu”, s naglaskom na kulturu.

Analizirat će se sve vrste pomoći, financijske i nefinancijske, koje Grad pruža civilnom sektoru u kulturi, a također će biti predstavljen program „Idemo do grada“ sa ciljem financiranja postsezonskih manifestacija u staroj gradskoj jezgri kao jedinstvenoj i zaštićenoj kulturno-povijesnoj cjelini.

 

Radionički dio bit će usmjeren na osmišljavanje novih programa/projekata i manifestacija, te njihove pravilne prijave na oba javna poziva.

 

 

Sudjelovanje je prvenstveno namijenjeno članovima i članicama postojećih organizacija civilnog društva koji žele ojačati kapacitete u vlastitim organizacijama. Dobrodošli su i svi zainteresirani za načine financiranja organizacija civilnog društva.

  Objavljeno: 05.02.2019, 08:40h