Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

„Europski kup – Karlovac open 2016“

„Europski kup – Karlovac open 2016“

 

 

U nedjelju, 14. veljače je održan europski kup u kickboxingu „Karlovac open 2016“. Sveukupno je natupilo 159 klubova iz 21 države po svim uzrasnim skupinama i disciplinama.

Za kickboxing klub Dalmatino iz Šibenika, koji su nastupali u disciplini low kick, nastupile su Karmela Makelja kod juniorki i Nives Radić kod seniorki. Opet je izvanredna bila Karmela Makelja u konkurenciji juniorki (- 60 kg).

Karmela je u polufinalnoj borbi jednoglasnom odlukom sudaca svladala Minu Popović iz Crne Gore, a u finalu je porazila Anamariju Čvrk iz Kutine.

Karmelina dominacija za trajanja svih rundi u obje borbe je bila neupitna, svojim uvjerljivim nastupima nije sucima ostavljala nikakve dvojbe, te je sasvim zasluženo osvojila zlatnu medalju.

Da uspjeh bude veći, Karmela je proglašena i naboljom juniorkom turnira. Da podsjetimo, Karmela je proglašena najboljom junirokom i na posljednjem međunarodnom turniru u prosincu 2015. u Zagrebu.

Nastupila je i Nives Radić u konkurenciji preko 70 kg u kojoj je bila primorana nastupiti jer su prijavljene u njenoj prirodnoj kategoriji odustale. U superteškoj kategoriji, suprostavila joj se Minela Selman iz Sarajeva, predstavnica BiH, ali bez uspjeha, iako je pružila relativno dobar otpor. Tom finalnom pobjedom Nives osvaja još jednu zlatnu medalju.

Natjecateljice je na natjecanju vodio trener Damir Lambaša.

Nives i Karmelu očekuje prvenstvo Hrvatske u full contactu koje će se održati 12. ožujka, a do tada će trajati intenzivne pripreme.

  Objavljeno: 15.02.2016, 08:17h