Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Festival Salsa Beach Splash

Festival Salsa Beach Splash

 

 

U sklopu festivala salse Salsa Beach Splash www.salsabeachsplash.com koji se održava već 6. godinu za redom u Solaris Beach Resortu, u petak će se na gradskom trgu ispred katedrale održati koncert megapopularnog milanskog salsa sastava Ire Oyale Sextet, te nastupi međunarodnih salsa zvijezda. Večer u centru Šibenika završit će se demonstracijom salsa plesnih večeri sudionika festivala. 
Na nastupima koje organizatori donose, moći ćete vidjeti vodeća imena svjetske salsa scene poput: Franklina Diaza, mambo vunderkinda iz New Yorka, njegovog funky kolege Rodriga Cortazara iz Miamia, ženstvene Amneris Martinez s adresom u Barceloni, nezaboravnih zabavljača iz Italije koji su se okupili pod imenom Grupo Alafia, brzih i kreativnih Terrya i Cecile, te zanimljive fuzije koja dolazi iz genijalnog uma Leona Rosea. 

 

Uz Udrugu Mambo koja je kreator Festivala ,organizator ovog šibenskog dijela manifestacije  je Turistička zajednica grada Šibenika uz potporu Grada Šibenika .

 

 

Izvođači ;
Franklin Diaz (USA)

Rodrigo Cortazar (USA)

Ladies lead by Coco (FR/CH)

C'style Connexion (FR)

Terry i Cecile (FR)

Amneris Martinez (ES)

Grupo Alafia (IT)

Leon Rose Project (FR)

 

Pridružite nam se u petak u samom srcu  Šibenika u slavlju plesne kulture I pokreta. Koncert počinje u 21 sat, a show program započet će neposredno nakon.

 

 

  Objavljeno: 07.07.2017, 08:24h