Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Forca priprema treće izdanje triatlona naziva "Tutaforca"

Forca priprema treće izdanje triatlona naziva "Tutaforca"

 

 

Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“  08 Forca Šibenik organizira u nedjelju 23.kolovoza, 2015. treće izdanje šibenskog gradskog triatlona – sportsko rekreativno zabavnog natjecanja u plivanju, trčanju i vožnji biciklom naziva „TUTAFORCA“.

Natjecanje počinje u 17 sati sa šibenske rive- „mulo Krke“  i to plivačkom etapom  sve do pontona VK “Krka“, gdje završava prva etapa i započinje druga(biciklistička) etapa. Bicikli se preuzimaju kod jedriličarskog kluba „VAL“, gdje se nakon odrađene rute dolazi ponovno na mulo “Krke“ ( karta će u cijelosti na vrijeme biti izložena natjecateljima s točnim smjerom kretanja druge etape).

Treća i posljednja natjecateljska - trkačka etapa završava prolaskom kroz postavljena vrata cilja ispred caffe bara “S Naomi - Enio“ (staza će biti naknadno predstavljena na pressici u petak 21.kolovoza, 2015.(10-11h) u prostorijama press centra županijskog ogranka Hrvatskog novinarskog društva, u ulici Božidara Petranovića, Šibenik).

Okupljanje pred natjecanje započet će u 16h ispred caffe bara “S Naomi – Enio“ gdje će se vršiti prijave za sudjelovanje, davati potrebne informacije i sve druge potrebne aktivnosti.

Svaki sudionik može sudjelovati u triatlonu na dva načina i to pojedinačno(da se odradi cijeli triatlon)ili ekipno(da se dionice odrade kroz štafetu s najmanje dva, a najviše tri sudionika), a iz Force apeliraju da svaki sudionik bilo u pojedinačnom ili ekipnom sudjelovanju ima još najmanje jednog pomagača.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 80kn po sudioniku koji odrađuje cijeli triatlon, a 150kn za ekipu koja može biti mješovita(muško ženske ekipe).

Prijava je moguća na samom danu organizacije triatlona “Tutaforca“ (pred start) ili u prethodnim danima pozivom na broj mobitela 098 135 4585 ili prijavom na mail forca08@hotmail.com, a uplata kotizacije/startnine može se izvršiti isto pri samom startu na info stolu ili se može uplatiti direktno na račun društva HR8324110061120008220.

Za prijavu treba navesti kategoriju u kojoj sudjelujete, ime i prezime sudionika kao i naziv ekipe, vaše godište te veličina majice ukoliko se prijavite do 21.kolovoza, a nakon tog datuma majica eventa će biti dostupna u iznosu od 50kn.

 

Predviđene su nagrade za sva tri prva mjesta u svim kategorijama, a nastojat će se i na cilju osigurati dodatna prigodna zabava prilikom završetka natjecanja(DJ Mirabel).

  Objavljeno: 18.08.2015, 12:03h