Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Glazbeno–poetski kabare "Adam i ona" u čast Arsenu Dediću

Glazbeno–poetski kabare "Adam i ona" u čast Arsenu Dediću

 

 

U foajeu HNK u Šibeniku u petak 25.10.2019. u 20 sati održat će se glazbeno-poetski kabare "Adam i ona" u čast Arsenu Dediću. 

 

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta 5 radnih dana prije programa od 10 do 12 sati i sat prije početka, te na Internet stranici "mojekarte.hr". U ulaznicu uključena besplatna čaša vina našeg sponzora vinarije Testament.

 

Glazbeno-poetski kabare „Adam i ona“ rođen je kao svojevrsni nastavak popularne kabaretske predstave „Noćas ću...“ koja se je izvodila u prostoru Gradske kavane na Trgu bana Jelačića u Zagrebu od 2002. godine s ciljem oživljavanja kabaretske scene po uzoru na slične programe koji su živjeli do kraja osamdesetih godina prošlog stoljeća u našoj metropoli. U sat i 40 min. programa glumac Adam Končić i pijanist Oliver Belošević isprepliću pjevani i recitirani stih, uvijek popraćen klavirskom pratnjom, sa spontanim razgovorom i šalom s publikom, stvarajući tako interaktivnu kabaretsku predstavu. Popularne šansone i kabaretski kupleti nastali početkom prošlog stoljeća vračaju duh starog Zagreba, a ljubavna poezija (Krznarić, Kišević, Simonov, Brooks...) uz ružu na dar odaje posvetu ljepšem spolu. 

  Objavljeno: 16.10.2019, 09:34h