Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Goran Višnjić u posjetu Kazalištu

Goran Višnjić u posjetu Kazalištu

 

 

Goran Višnjić, šibenski glumac s holivudskom adresom, inače ambasador Međunarodnog dječjeg festivala  iskoristio je kratki boravak u Šibeniku za posjet prijateljima i suradnicima u šibenskom kazalištu.

Tijekom večeri je u dvorani HNK u Šibeniku,  pogledao  u društvu svog domaćina  producenta Željka Kolopera, kinesku lutkarsku predstavu.

Poslije toga,  tijekom druženja na terasi jednog od šibenskih ugostiteljskih objekata,  vođeni su razgovori o tijeku ovogodišnjeg 56. Međunarodnog dječjeg festivala.

Gorana su interesirale i ostale teme vezane ne samo za MDF i HNK u Šibeniku već i za grad Šibenik. Naravno posebno se interesirao za mnogobrojne prijatelje i suradnike iz njegovih šibenskih glumačkih dana.

Slučaj je htio da je prilikom odlaska i susreo jednog od njih za kojega se raspitivao. Riječ je o šibenskom poduzetniku Ivici Županoviću, Goranovom prijatelju iz dramskog ansambla s kojim je počinjao zajedničke prve glumačke korake.

Po povratku u kazalište sastao se sa ravnateljicom šibenskog HNK-a Majom Trlaja s kojom je vodio razgovor o daljnjoj suradnji i mogućnostima realizacije već dogovorenog projekta vezanog za Šibenik.

Zajedničkim fotografiranjem u atriju kazališta završilo je današnje ugodno druženje.

  Objavljeno: 24.06.2016, 08:29h