Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Grad Šibenik domaćin FIM Motocampa 2018.

Grad Šibenik domaćin FIM Motocampa 2018.

 

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio je u utorak predstavnike Međunarodne motociklističke organizacije (FIM) u povodu organizacije FIM Motocampa koji će se tijekom 2018. godine održati u Šibeniku.


Uz predstavnike FIM-a Keitha Freaka i Niklasa Mardbrinka, na sastanku su nazočili predstavnici Hrvatskog motociklističkog saveza Borivoj Pojatina, Stjepko Varga, Darko Delić i Renata Suchy, direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole te predstavnici Policijske uprave šibensko-kninske.

 

Grad Šibenik će od 6. do 8. lipnja 2018. godine biti domaćin 37. po redu FIM Motocampa na kojem se očekuje više od 400 sudionika – motociklista. FIM Motocamp ima dugu tradiciju, sudionici iz gotovo svih zemalja Europe se svake godine početkom ljeta sastaju u drugom odredištu, ali s uvijek istim ciljem – upoznavanja grada, kulturnih običaja i tradicije te prirodnih posebnosti.

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić zahvalio se predstavnicima Međunarodne motociklističke organizacije što su za održavanje manifestacije izabrali grad Šibenik te je, zajedno s direktorom šibenskog TZ-a Dinom Karađolom, iskazao punu podršku projektu. 

  Objavljeno: 11.10.2017, 14:06h