Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Grad Šibenik izradio brošuru „Proračun u malom 2017.“

Grad Šibenik izradio brošuru „Proračun u malom 2017.“

 

 

Od danas je na stranicama Grada Šibenika pod rubrikom Dokumenti --> Proračun Grada Šibenika dostupna nova verzija brošure „Proračun u malom 2017.“ koja svim građanima omogućuje sažet pregled najvažnijih stavki gradskog proračuna.

 

Brošura sadrži sažetak proračuna Grada Šibenika za 2017. godinu u kojoj su predstavljeni planovi i aktivnosti Grada vezani za funkcioniranje, održavanje te unaprjeđenje i smjer razvoja Šibenika.

 

„Priprema ovog ključnog dokumenta za rad svake Gradske uprave, iznimno je složen proces u koji je Grad Šibenik i ove godine prilikom predlaganja, izrade i usvajanja Proračuna uključio brojne pojedince, ustanove, predstavnike gradskih četvrti i mjesnih odbora te vijećnike. Od iznimne nam je važnosti da s planom investicija i ulaganja u tekućoj godini bude upoznat i svaki građanin grada Šibenika jer je posrijedi upravljanje zajedničkim sredstvima. Ovom brošurom želimo transparentno i jasno prikazati cjelovite informacije o planu naših ulaganja, ali i upoznati vas s našim radom i rezultatima. Potrebe i želje naših sugrađana na prvom su nam mjestu stoga su nam vaše inicijative i prijedlozi uvijek dobrodošli“., kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Novu verziju brošure "Proračuna u malom 2017." možete pogledati OVDJE.

  Objavljeno: 08.02.2017, 12:09h